samedi 5 septembre 2015

"Edit post" si nemultumirea carcotasilor.

Cineva ma intreaba in privat, pe Facebook, de ce imi editez unele comentarii ? "De ce nu-ti lasi comentariile asa cum le scrii, needitate ?
Dragul meu "observator", Facebook ne-a lasat tuturor celor care dorim sa postam sau sa comentam si o dotare "tehnica", intre care se numara si posibilitatea de ati modifica ceea ce ai scris printr-un clic pe optiunea Edit Post ! De multe ori timpul nu-mi permite sa scriu pe indelete, sa-mi revad pe loc ceea ce postez. Din graba sau din neatentie se pot strecura greseli, pe care le observ dupa ce postarea este deja pe wall. Si atunci,  ma folosesc de ceea ce scriam mai sus, pentru a corecta greseala / greselile. Mai rau este atunci cand iti dai seama ca ai gresit, cand stii de Edit Post si lasi textul necorectat. Cat de usor este sa fi carcotas.....

2 commentaires:

  1. ... adică dacă am pus un "s" în loc de "ş" sau "a" în loc de "â" - de regulă mi se întâmplă o dată pe an, cum să fac: să rescriu tot comentul cu scuzele de rigoare ? Mănânc spaţiu mult. Nu: dau Edit, corectez şi-apoi Enter.
    De fapt, înainte de-a da "Enter", recitesc de 3 ori ce-am scris !

    RépondreSupprimer
  2. Asta dacă ai timp suficient ! Altfel, apelezi la Edit !

    RépondreSupprimer