lundi 17 octobre 2011

Lăsați anchetatorii să-și facă treaba !


De ieri, aproximativ ora12.00, accidentul de la Timișul de Sus, județul Brașov, a acaparat atenția opiniei publice datorită victimelor rezultate din evenimentul rutier și nu în ultimul rând de implicarea directă a realizatorului de televiziune Șerban Huidu. Cârcotașul,  la volanul jeep-ului aparținând postului TV la care acesta lucrează,  a intrat pe contrasens, peste linia continuă, din direcția opusă un autoturism Logan cu 3 persoane la bord intrând în plin în mașina lui Huidu. Au rezultat doi morți pe loc și o a treia victimă transportată inițial la spital ulterior pierzându-și și aceasta (o femeie) viața !
Imediat televiziunile și posturile de radio au preluat știrea cu accidentul și au început, cum altfel ?, dezbaterile ! De unde venea Huidu, unde se ducea, dacă a derapat, dacă a depășit pe linia continuă, ce viteză a avut, etc. Au apărut și niște martori pe care televiziunile s-au grăbit să-i intervieveze, aceștia spunîndu-și propria variantă legat de ceea ce sa întâmplat. Unul dintre ei relatează că Huidu gonea cu cel puțin 100 km/h, ceea ce ar putea schimba datele anchetei, în cazul în care cele transmise de  martor se vor dovedi adevărate. Multe presupuneri, multe speculații, multe păreri negative și acuzații la adresa lui Huidu. 
Din punctul meu de vedere, după tot ce sa prezentat până acum în mass media, Șerban Huidu este vinovat și va trebui să răspundă în fața Legii pentru ceea ce sa petrecut pe DN 1, mai ales că trei oameni și-au pierdut viața. DAR, dincolo de părerea sau impresia mea, a ta, a lui, a lor, dincolo de acuzațiile care sunt aduse lui Huidu la diferite emisiuni TV  trebuie să așteptăm rezultatele anchetei începute de procuratură și Poliție, cu alte cuvinte, mai ales voi, cei care dezbateți și vă dați cu părerea la TV despre acest accident LĂSAȚI ANCHETATORII ȘI ORGANELE JUDICIARE SĂ-ȘI FACĂ TREABA, SĂ AUDIEZE ȘI SĂ VERIFICE TOȚI MARTORII PREZENȚI LA EVENIMENTUL RUTIER ȘI APOI SĂ DEA VERDICTUL FINAL !
Până atunci, Dumnezeu să-i odihnească pe cei care și-au pierdut viața în accident iar familiile lor să încerce să depășească (va fi foarte greu, dar trebuie trecut peste) această grea încercare !

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire