mercredi 4 janvier 2012

Noua dragoste a domnului Columbeanu.

Ca orice milionar, pardon, bărbat care se respectă, după despărțirea cu năbădăi de Monica columbeanu,  domnul Irinel s-a gîndit că este cazul să facă o nouă cucerire ! După atîtea fete tinere, după atîta prospătură care i-a trecut prin așternuturi, Irinel a pus ochii pe o "bătrînă doamnă", rîvnită la fiecare patru ani de pretendenți mai mult sau mai puțin valabili. Înarmat cu o cameră video, străduindu-se să pară cît mai  bine intenționat, domnul Columbeanu a mizat în mesajul său de pe You Tube pe faptul că nu are apartenență politică și că vrea să facă ceva pentru orașul în care trăiește de mai bine de 50 de ani.
 "Bătrîna doamnă" de care pomeneam se numește Primăria Capitalei, are deja întrînsa un bărbat viril, care a dovedit prin unele acțiuni că merită în continuare să "posede" Primăria Capitalei. Rămîne de văzut dacă domnul Irinel va fi capabil să demonstreze, la rîndu-i,  că este un contracandidat valabil pentru actualul "soț" al bătrînei Primării ! 
Din punct de vedere al democrației, orice candidatură,  inclusiv a independenților, bazată pe un program de măsuri bine elaborat și corect explicat, inclusiv cu sursele de finanțare ale proiectelor, cum va face cu susținerea pe care va trebui să o aibă în Consiliul General al Primăriei, etc., este binevenită. În particular, însă, dacă e să mă întrebați pe mine, cel mai bine ar fi să se ocupe de familie și mai ales de Irina. Că la primărie, mulți or să mai fie !








Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire